GenTrøjer

Rangers 09/10 – Mendes L

Additional information

Rangers 09/10 – Mendes L (Næsten som ny)

Manuel Fernandes Mendes, bedre kendt som Pedro Mendes, spillede for Rangers i sæsonen 2009/2010. Mendes var en portugisisk midtbanespiller, der blev født i Guimarães i 1979. Han var kendt for sin tekniske færdigheder og evne til at score mål på lang afstand.

I sæsonen 2009/2010 spillede Mendes 35 kampe for Rangers og scorede tre mål. Han var en vigtig spiller for holdet, der endte med at vinde det skotske mesterskab i den sæson. Rangers havde en imponerende rekord i ligaen, hvor de vandt 27 ud af 38 kampe og kun tabte to.

Mendes bidrog også til holdets succes i de andre turneringer, hvor de nåede semifinalerne i både den skotske pokalturnering og ligacuppen. Desværre blev Mendes skadet i en kamp mod Hearts i marts 2010, og han spillede ikke flere kampe i sæsonen.

Alt i alt var Mendes en vigtig spiller for Rangers i sæsonen 2009/2010, hvor holdet vandt det skotske mesterskab. Hans tekniske færdigheder og evne til at score mål var afgørende for holdets succes, og han vil altid blive husket som en af de bedste spillere i Rangers i denne sæson.

kr.375.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display