GenTrøjer

Rangers 06/07 – Mols L

Additional information

Rangers 06/07 – Mols L (God men brugt)

I sæsonen 2006/2007 spillede Michael Mols en vigtig rolle for Rangers FC. Den hollandske angriber blev kendt for sin målfarlighed, tekniske færdigheder og evne til at afgøre kampe med sine scoringer.

Mols var en af Rangers’ vigtigste angribere og blev ofte brugt som center forward. Han var kendt for sin evne til at placere sig godt i feltet og score mål med både fødderne og hovedet. Hans præcise afslutninger gjorde ham til en frygtet målskytte for modstanderne.

I sæsonen 2006/2007 bidrog Mols med flere afgørende mål for Rangers. Han var en af holdets mest målfarlige spillere og var med til at sikre holdet sejre i mange kampe. Hans scoringer var afgørende for Rangers’ succes i den pågældende sæson.

Selvom Rangers ikke vandt Scottish Premiership i 2006/2007, blev Mols’ præstationer og målbidrag værdsat af både klubben og fodboldverdenen. Han blev anset som en af holdets mest talentfulde angribere på det tidspunkt.

Michael Mols’ tid i Rangers i sæsonen 2006/2007 vil blive husket som en periode, hvor han viste sin målfarlighed og evne til at afgøre kampe. Hans bidrag til Rangers’ angreb gjorde ham til en elsket spiller blandt fansene og en vigtig del af klubbens historie.

kr.300.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display