GenTrøjer

Rangers 02/03 – Ferguson XL

Additional information

Rangers 02/03 – Ferguson XL (Næsten som ny)

I sæsonen 2002/2003 spillede den skotske midtbanespiller Barry Ferguson for Rangers FC. Ferguson var en lokal spiller, der blev født og opvokset i Glasgow, og han var kendt for sin stærke spillestil og lederegenskaber på banen.

Barry Ferguson var en vigtig spiller for Rangers i den pågældende sæson og spillede en afgørende rolle på holdets midtbane. Han var kendt for sin evne til at dirigere spillet og skabe chancer for sine holdkammerater samt score mål selv.

I sæsonen 2002/2003 var Rangers FC dominerende i den skotske Premier League og vandt det skotske mesterskab med Ferguson som en central figur i holdet. Han var en nøglespiller, der bidrog med mål og assists og var en vigtig del af klubbens succes i ligaen.

Ferguson var også kendt for sin stærke loyalitet over for Rangers og blev elsket af klubbens fans for sin hengivenhed til holdet og hans stolthed over at repræsentere klubben.

Barry Ferguson’s tid i Rangers i sæsonen 2002/2003 vil blive husket som en periode, hvor han viste sin kvalitet som midtbanespiller og bidrog til klubbens triumf i den skotske liga. Hans præstationer gjorde ham til en af klubbens mest ikoniske spillere, og hans indflydelse på holdet blev højt værdsat af både fans og fodboldverdenen som helhed.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display