GenTrøjer

Galatasaray 14/15 L/Æ – Sneijder L

Additional information

Galatasaray 14/15 L/Æ – Sneijder L (God men brugt)

I sæsonen 2014/2015 spillede den hollandske midtbanespiller Wesley Sneijder for Galatasaray, en af Tyrkiets mest prestigefyldte fodboldklubber. Sneijder var en af de mest prominente og talentfulde spillere i Galatasarays trup på det tidspunkt.

Wesley Sneijder var kendt for sin tekniske ekspertise, præcise pasninger og evnen til at score mål fra distancen. Som en kreativ playmaker var han afgørende for at drive Galatasarays angrebsspil og skabe chancer for holdkammeraterne.

I sæsonen 2014/2015 var Sneijder en nøglespiller for Galatasaray, og han bidrog med afgørende mål og assists i både den tyrkiske Süper Lig og UEFA Champions League. Hans vision og spilforståelse gjorde ham til en central figur på midtbanen og en af holdets mest pålidelige spillere.

Galatasaray havde en stærk sæson i 2014/2015 og vandt det tyrkiske mesterskab, delvis takket være Sneijders bidrag til holdets succes. Han var en favorit blandt Galatasarays fans og blev respekteret i hele fodboldverdenen for sit talent og engagement på banen.

Wesley Sneijders tid i Galatasaray i sæsonen 2014/2015 vil blive husket som en periode, hvor han viste sin klasse som midtbanespiller og bidrog til klubbens triumfer. Hans præstationer gjorde ham til en legende i Galatasaray og cementerede hans status som en af de bedste hollandske fodboldspillere gennem tiderne.

kr.400.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display