GenTrøjer

Galatasaray 01/02 – F. De Boer L

Additional information

Galatasaray 01/02 – F. De Boer L (Rigtig god)

I sæsonen 2001/2002 spillede den hollandske forsvarsspiller Frank de Boer for Galatasaray, en af Tyrkiets mest prestigefyldte fodboldklubber. Frank de Boer var en af de mest erfarne og talentfulde forsvarsspillere på det tidspunkt og havde allerede haft en imponerende karriere bag sig.

Frank de Boer var kendt for sin defensive dygtighed, lederegenskaber og evnen til at distribuere bolden præcist fra forsvaret. Han var en vigtig spiller i opbygningen af spillet for Galatasaray og var med til at skabe et solidt fundament i forsvaret.

I sæsonen 2001/2002 bidrog Frank de Boer med sin rutine og erfaring til Galatasarays præstationer i både den tyrkiske Süper Lig og UEFA Champions League. Hans lederskab på banen var med til at styrke holdets forsvar og hjælpe holdet med at opnå gode resultater.

Galatasaray havde en stærk sæson i 2001/2002 og vandt det tyrkiske mesterskab samt nåede anden runde af UEFA Champions League. Frank de Boer’s præstationer og bidrag var afgørende for klubbens succes i både ligaen og europæisk fodbold.

Frank de Boer’s tid i Galatasaray i sæsonen 2001/2002 vil blive husket som en periode, hvor han viste sin klasse som forsvarsspiller. Hans bidrag til Galatasarays forsvar gjorde ham til en elsket spiller blandt fansene og en vigtig del af klubbens historie.

kr.700.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display