GenTrøjer

Club Brugge 96/97 – S

Additional information

Club Brugge 96/97 – S (Slidt, pulls og pletter)

Sæsonen 1996/1997 var en succesfuld en for Club Brugge i den belgiske Jupiler League. Holdet blev ledet af træner Hugo Broos og havde en stærk trup med nogle af de bedste spillere i ligaen på den tid.

Club Brugge var et dominerende hold i sæsonen 1996/1997 og vandt ligaen med en imponerende rekord på 74 point, hele 14 point foran andenpladsen. Holdet spillede en offensiv og underholdende stil og scorede i alt 82 mål i ligaen, hvilket var det højeste antal mål i ligaen i sæsonen.

En af de bedste spillere på holdet i sæsonen var Gert Verheyen, der var en af de mest talentfulde angribere i ligaen på det tidspunkt. Han scorede 22 mål i ligaen og var en af de vigtigste spillere i holdets succes. Andre nøglespillere inkluderede midtbanespilleren Gert Claessens og forsvarsspilleren Philippe Clement.

Club Brugge var også en stærk kraft i UEFA Cuppen i sæsonen 1996/1997 og nåede kvartfinalerne. Holdet besejrede stærke modstandere som Marseille og Real Betis på vejen til kvartfinalen, før de blev slået ud af Inter Milan i en tæt kamp.

Sæsonen 1996/1997 var en af Club Brugges bedste sæsoner i klubbens historie, og holdet spillede en offensiv og underholdende stil, der gjorde dem til et af de mest frygtede hold i ligaen. Deres dominans i ligaen og deres succes i UEFA Cuppen gjorde dem til et af de mest respekterede hold i Europa på det tidspunkt.

kr.300.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display