GenTrøjer

Celtic 03/04 – Larsson L

Additional information

Celtic 03/04 – Larsson L (Rigtig god)

I sæsonen 2003/2004 var den svenske angriber Henrik Larsson en central figur for Celtic Football Club. Larsson er en ikonisk spiller, der er kendt for sin målscoringsevne og indflydelse på Celtic-holdet.

Under ledelse af manager Martin O’Neill deltog Celtic i skotsk Premiership med målet om at opnå succes i både ligaen og cup-turneringer. Larsson’s tilstedeværelse på holdet var afgørende for at opnå disse mål.

Henrik Larsson var en bemærkelsesværdig målscorer i sæsonen 2003/2004. Han bidrog med mål i ligaen, cup-turneringer og europæisk konkurrence. Hans evne til at finde vej til nettet og afgive præcise afslutninger gjorde ham til en frygtet angriber for modstanderne.

Sæsonen var også bemærkelsesværdig, da Henrik Larsson annoncerede, at det ville være hans sidste sæson med Celtic. Dette gjorde hans præstationer endnu mere specielle for fansen, da de hyllede ham som en klublegende.

Larsson’s indsats hjalp Celtic med at opnå succes i forskellige turneringer. Klubben vandt skotsk Premiership og kvalificerede sig til europæiske turneringer som UEFA Champions League.

Henrik Larsson’s betydning for Celtic i 2003/2004-sæsonen var uomtvistelig. Hans mål og præstationer gjorde ham til en afgørende faktor for holdets succes og cementerede hans status som en af de største spillere i klubbens historie.

kr.700.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display