GenTrøjer

Celtic 01/02 – XL

Additional information

Celtic 01/02 – XL (Rigtig god)

01/02 sæsonen var en speciel tid for den skotske klub. Celtic vandt den skotske ligaen med en imponerende rekord på 31 sejre og kun 3 nederlag i 38 kampe. Deres form var fremragende og var en af ​​de stærkest opformerede klubber i Skotland på det tidspunkt.

En af de vigtigste spillere for Celtic i 01/02 sæsonen var en kraftfuld midtbanespiller, der bærer en stor str XL trøje. Trøjen er i rigtig god stand, med en enkelt smule brugstegn, men forbliver i god form takket være dens kvalitet.

Celtic havde et stærkt hold i denne sæson, med spillere som Henrik Larsson, Chris Sutton og John Hartson, der alle spillede en vigtig rolle i klubbens succes. Larsson scorede en imponerende 35 mål i sæsonen, mens Sutton og Hartson også bidrog med henholdsvis 16 og 19 mål hver.

Holdets indsats på banen var også stærkt støttet af en passioneret fanbase, der fyldte Parkhead stadion til alle hjemmekampe. Deres støtte var en vigtig del af klubbens succes, og gav spillerne den energi, de behøvede for at prestere på højeste niveau.

Alt i alt var Celtic 01/02 sæsonen en vigtig tid for klubben, da de viste deres dominans i Skotland og opbyggede et stærkt hold, der kunne konkurrere med nogle af Europas bedste klubber.

kr.400.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display