GenTrøjer

Benfica 02/03 – XL

Additional information

Benfica 02/03 – XL (Rigtig god)

Benfica havde en stærk sæson i 2002/2003, hvor de endte med at vinde Primeira Liga og Taca de Portugal, samt nå kvartfinalen i UEFA Cuppen.

I Primeira Liga vandt Benfica mesterskabet med en samlet score på 86 point, hvilket var 11 point foran nærmeste konkurrent, Porto. Holdet vandt 26 kampe, spillede uafgjort i 8 og tabte kun 2 kampe i løbet af sæsonen. Deres angribere, Sokota og Simão Sabrosa, scorede henholdsvis 22 og 17 mål i ligaen og var med til at sikre Benfica mesterskabet.

I Taca de Portugal nåede Benfica finalen, hvor de slog Porto med en samlet score på 2-1. Deres målscorer i finalen var Mantorras, som scorede et afgørende mål i det 90. minut. Det var Benficas første Taca de Portugal-titel i 6 år.

I UEFA Cuppen nåede Benfica kvartfinalen, hvor de tabte til Celtic med en samlet score på 3-2. Holdet havde dog tidligere i turneringen slået Liverpool ud i en dramatisk kamp, hvor Benfica vandt med 1-0 på hjemmebane og spillede uafgjort i returkampen på Anfield.

Benficas træner i sæsonen var Jesualdo Ferreira, og holdet havde flere stærke spillere i deres trup, herunder angriberne Sokota og Simão Sabrosa samt midtbanespilleren Petit. Benficas succes i sæsonen var også takket være deres solide defensiv, der kun tillod 23 mål i løbet af Primeira Liga-sæsonen.

Samlet set var Benficas sæson i 2002/2003 en af deres mest succesfulde sæsoner i nyere tid. Holdet vandt mesterskabet og Taca de Portugal, og nåede kvartfinalen i UEFA Cuppen. Deres stærke defensiv og farlige angribere var afgørende for deres succes, og holdet var en af de mest imponerende i Europa i den sæson.

kr.325.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display