GenTrøjer

Athen 07/08 – Silva XL

Additional information

Athen 07/08 – Silva XL (Rigtig god)

I sæsonen 2007/2008 spillede den portugisiske midtbanespiller Rui Miguel Cunha Silva, bedre kendt som Rui Costa, for AEK Athen. Rui Costa var en af Portugals mest talentfulde og anerkendte midtbanespillere på det tidspunkt og havde en imponerende karriere bag sig.

Rui Costa var kendt for sin tekniske færdigheder, præcise pasninger og evnen til at skabe chancer for sine medspillere. Han havde en fantastisk spilforståelse og var en vigtig spiller i opbygningen af angrebsspillet for AEK Athen.

I sæsonen 2007/2008 bidrog Rui Costa med mange afgørende pasninger og var med til at sætte gang i AEK Athens angrebsspil. Han var en nøglespiller for klubben og var med til at sikre holdet gode resultater i den græske Super League.

AEK Athen havde en solid sæson i 2007/2008 og endte på en respektabel position i den græske liga. Rui Costa’s præstationer og bidrag blev værdsat af både klubben og fodboldverdenen, og han blev anset som en af AEK Athens mest talentfulde og erfarne spillere.

Rui Costa’s tid i AEK Athen i sæsonen 2007/2008 vil blive husket som en periode, hvor han viste sin kvalitet som midtbanespiller. Hans bidrag til AEK Athens angreb gjorde ham til en værdsat spiller blandt fansene og en vigtig del af klubbens historie.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display