GenTrøjer

QPR 09/10 – Barton M

Additional information

QPR 09/10 – Barton M (Næsten som ny)

I sæsonen 2009/2010 spillede den engelske midtbanespiller Joey Barton for Queens Park Rangers (QPR). Barton var en kontroversiel, men talentfuld spiller, der var kendt for sin aggressive spillestil og lederegenskaber på banen.

Joey Barton blev en vigtig spiller for QPR i løbet af sæsonen 2009/2010. Han var en central figur på holdets midtbane og var ofte involveret i at styre spillet og opbygge angreb. Hans evne til at distribuere bolden og deltage i forsvar og angreb gjorde ham til en vigtig brik i QPR’s spil.

QPR havde en stabil sæson i Football League Championship (anden engelsk division) i den pågældende sæson. Holdet opnåede en respektabel placering i midten af ligaen, selvom de ikke formåede at kvalificere sig til oprykning til Premier League.

Selvom Joey Barton var en vigtig spiller for QPR, var han også kendt for sine kontroversielle optrædener både på og uden for banen. Han havde tidligere været involveret i kontroverser, der påvirkede hans karriere og omdømme som spiller.

Efter sin tid i QPR spillede Joey Barton senere for andre klubber, men hans tid i QPR i sæsonen 2009/2010 vil altid blive husket som en periode, hvor han bidrog til klubbens spil og var en afgørende spiller på holdets midtbane.

kr.500.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display