GenTrøjer

Barnsley 08/09 – Hume M

Additional information

Barnsley 08/09 – Hume M (God men brugt)

Barnsley FC’s sæson 2008/2009 var en af de mest bemærkelsesværdige i deres historie, hvor klubben overraskede mange med deres præstationer og resultater.

En af deres nøglespillere i den sæson var den canadiske angriber Iain Hume, som spillede en vigtig rolle i at skabe og score mål for Barnsley. Han blev også kåret som Årets Spiller af holdets fans og modtog prisen som Topscorer i sæsonen.

Barnsley opnåede en flot 18. plads i Football League Championship og nåede også semifinalen i FA Cuppen, hvor de desværre tabte til Cardiff City. Holdet formåede også at slå nogle af de største klubber i England, herunder Liverpool, Chelsea og Manchester United, hvilket gjorde sæsonen endnu mere imponerende.

Humes præstationer i sæsonen var også bemærkelsesværdige. Han scorede i alt 12 mål og lavede 6 assists i 44 kampe, hvilket gjorde ham til holdets næstbedste målskytte. Han var også kendt for sin alsidighed og kunne spille både som midtbanespiller og angriber.

Barnsley fans vil sætte pris på denne trøje fra sæsonen 08/09, hvor holdet opnåede så mange store resultater og Hume spillede så en stor rolle. Trøjen er i størrelsen M og er i god stand, perfekt til en fodboldsamler eller fan af Barnsley FC.

kr.300.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display