GenTrøjer

Schalke 04 Bundesliga 08/09 – Neuer S

Additional information

Schalke 04 Bundesliga 08/09 – Neuer S (Brugt, se tryk)

I Bundesliga-sæsonen 2008/2009 var Manuel Neuer en af de vigtigste spillere for Schalke 04. Han var klubbens førstevalg som målmand og en vigtig del af holdets succes.

Neuer var en fremragende målmand og havde en imponerende sæson i 2008/2009, hvor han holdt rent bur i 15 kampe og kun tillod 32 mål i de 34 kampe, som Schalke 04 spillede i ligaen. Hans reflekser, placering og mod til at komme ud og tage bolden gjorde ham til en af de bedste målmænd i Bundesligaen.

Schalke 04 havde en stærk sæson i 2008/2009, hvor holdet sluttede på en andenplads i tabellen og sikrede sig en plads i Champions League. Holdet spillede en offensiv og underholdende stil, som ofte førte til mål og mange chancer. Neuer var en vigtig del af holdets forsvar og bidrog til holdets succes ved at holde rent bur i en række afgørende kampe.

Neuers præstationer i 2008/2009 var afgørende for hans senere karriere og hans status som en af de bedste målmænd i verden. Han blev senere købt af Bayern München, hvor han fortsatte med at imponere og vinde flere mesterskaber.

Schalke 04s Bundesliga-sæson i 2008/2009 var en af klubbens bedste i nyere tid, og Neuer spillede en stor rolle i holdets succes. Hans imponerende præstationer som målmand gjorde ham til en af Bundesligaens mest frygtede spillere og sikrede ham en fremtid som en af verdens bedste målmænd.

kr.325.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display