GenTrøjer

Schalke 04 11/12 – Raul S

Additional information

Schalke 04 11/12 – Raul S (God men brugt)

Schalke 04 havde en af deres mest legendariske spillere på holdet i sæsonen 2011/2012 – nemlig Raul. Den spanske angriber havde en imponerende karriere bag sig, hvor han havde spillet over 700 kampe og scoret mere end 300 mål. Han blev hentet til Schalke som 33-årig, og selvom han ikke var helt på toppen længere, var han stadig en af de mest teknisk dygtige og intelligente angribere på banen.

I sin første sæson i Schalke fik Raul en fremtrædende rolle på holdet, hvor han spillede som en af de to angribere i en 4-4-2 formation. Han var med til at føre Schalke til semifinalerne i Champions League, hvor han scorede to mål i to kampe mod Inter Milan, og han blev også topscorer på holdet i Bundesligaen med 13 mål.

Rauls tekniske færdigheder og evne til at finde de rigtige positioner gjorde ham til en farlig angriber, men det var også hans lederskab og erfaring, der gjorde ham til en vigtig spiller på holdet. Han blev en mentor for de yngre spillere og var med til at skabe en vindermentalitet på holdet.

Alt i alt var Rauls tid i Schalke en stor succes, og han blev en af klubbens mest populære spillere nogensinde. Selvom han kun spillede i to sæsoner i klubben, nåede han at score 40 mål og vinde en tysk pokaltitel.

kr.375.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display