GenTrøjer

SC Freiburg 10/11 Bundesliga – Cissé M (Autograf)

Additional information

SC Freiburg 10/11 Bundesliga – Cissé M + Signering (Brugt, se tryk)

Papiss Demba Cissé var en central spiller for SC Freiburg i Bundesliga-sæsonen 2010/2011. Han blev hentet fra FC Metz før sæsonen og viste sig hurtigt at være en af de mest farlige angribere i ligaen.

Cissé scorede 22 mål i Bundesligaen i sin første sæson og blev kåret til ligaens andenbedste målscorer, kun overgået af Mario Gomez fra Bayern München. Han var en af de mest frygtede angribere i ligaen og skabte konstant farlige situationer for modstanderholdenes forsvar.

Ikke alene var Cissés målscore imponerende, men hans tekniske dygtighed og arbejdsindsats var også bemærkelsesværdige. Han var en nøglespiller i SC Freiburgs angrebsspil og spillede en vigtig rolle i holdets præstationer.

SC Freiburg havde en stærk sæson i Bundesligaen i 2010/2011 og sluttede på en niendeplads i tabellen. Holdet imponerede med deres offensive spil, hvor Cissé var en af de mest afgørende spillere.

Cissés præstationer i SC Freiburg var en af grundene til, at han senere blev en eftertragtet spiller på det internationale marked. Hans evne til at score mål og skabe chancer for holdkammeraterne gjorde ham til en vigtig spiller for enhver klub.

SC Freiburgs Bundesliga-sæson i 2010/2011 var en af de bedste i klubbens historie, og Cissé var en af hovedårsagerne til dette. Hans imponerende målrekord og tekniske dygtighed gjorde ham til en fanfavorit i klubben og en af de mest respekterede angribere i ligaen.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display