GenTrøjer

Hertha BSC 18/19 – Lazaro S

Additional information

Hertha BSC 18/19 – Lazaro S (Næsten som ny)

I sæsonen 2018/2019 spillede den østrigske midtbanespiller Valentino Lazaro for Hertha BSC Berlin. Lazaro var en talentfuld og alsidig spiller, der primært spillede som højre midtbanespiller, men også kunne spille på højreback-positionen.

Valentino Lazaro var kendt for sin hurtighed, tekniske færdigheder og evne til at skabe chancer for sine holdkammerater. Han var en vigtig spiller for Hertha Berlin og spillede en afgørende rolle på holdets midtbane.

I løbet af sæsonen 2018/2019 leverede Lazaro nogle stærke præstationer for Hertha Berlin. Han bidrog med assists og mål og var en vigtig brik i klubbens offensiv. Hans evne til at bidrage både i angrebet og i forsvaret gjorde ham til en alsidig spiller og en vigtig ressource for holdet.

Selvom Hertha Berlin ikke opnåede nogen bemærkelsesværdige resultater i Bundesligaen i sæsonen 2018/2019, blev Lazaro’s præstationer anerkendt af både fans og fodboldverdenen som helhed.

Efter sin tid i Hertha Berlin skiftede Valentino Lazaro senere til andre klubber som Inter Milan og Borussia Mönchengladbach, hvor han fortsatte med at imponere med sit spil.

Hans tid i Hertha Berlin i sæsonen 2018/2019 vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent som midtbanespiller og bidrog til klubbens præstationer i den tyske Bundesliga.

kr.300.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display