GenTrøjer

Frankfurt 03/04 – Puljiz S

Additional information

Frankfurt 03/04 – Puljiz S (God men brugt)

I sæsonen 2003/2004 spillede Jurica Puljiz en vigtig rolle for Eintracht Frankfurt. Den kroatiske forsvarsspiller blev kendt for sin pålidelighed, fysiske tilstedeværelse og defensive dygtighed.

Puljiz blev en fast bestanddel af Frankfurts forsvar og blev ofte brugt som højreback eller centerback. Han var kendt for sin evne til at afværge modstandernes angreb og for at være en hårdtarbejdende spiller på banen. Hans fysiske styrke gjorde ham til en svær modstander at bryde igennem for modstanderne.

I sæsonen 2003/2004 bidrog Puljiz med sin defensive dygtighed og var med til at sikre Frankfurt i mange kampe. Han var en vigtig brik i klubbens forsvarslinje og var med til at forhindre modstanderne i at score mål. Hans pålidelighed og dedikation til holdet blev værdsat af både trænerstab og medspillere.

Selvom Frankfurt ikke havde den ønskede succes i ligaen i 2003/2004, blev Puljiz’s præstationer og bidrag værdsat af klubben og fodboldverdenen. Han blev anset som en af holdets mest pålidelige forsvarsspillere.

Jurica Puljiz’s tid i Frankfurt i sæsonen 2003/2004 vil blive husket som en periode, hvor han viste sin defensive dygtighed og dedikation til klubben. Hans evne til at beskytte forsvaret gjorde ham til en respekteret spiller blandt Frankfurt-fansene og en vigtig del af klubbens historie.

kr.325.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display