GenTrøjer

Frankfurt 00/01 – Fjortoft L

Additional information

Frankfurt 00/01 – Fjortoft L (God men brugt, pulls og plet)

I sæsonen 2000/2001 spillede den norske angriber Jan Åge Fjørtoft for Eintracht Frankfurt. Fjørtoft var en anerkendt målscorer og en vigtig spiller for klubben i Bundesligaen.

Jan Åge Fjørtoft havde en fremragende sæson for Frankfurt i 2000/2001. Han var klubbens topscorer og bidrog med afgørende mål i løbet af sæsonen. Hans evne til at score mål og skabe farlige chancer gjorde ham til en frygtet angriber for modstanderne.

Frankfurt havde en solid sæson i Bundesligaen og sluttede på en respektabel placering midt i tabellen. Fjørtofts præstationer på banen var afgørende for klubbens succes i den pågældende sæson.

Jan Åge Fjørtoft var kendt for sin stærke fysik og evne til at score både med hovedet og fødderne. Han var en vigtig målscorer for Frankfurt, og hans bidrag til holdet blev værdsat af både fans og fodboldverdenen.

Efter sin tid i Frankfurt spillede Jan Åge Fjørtoft senere for andre klubber, men hans tid i Frankfurt i sæsonen 2000/2001 vil altid blive husket som en periode, hvor han viste sit talent som angriber og bidrog til klubbens succes i Bundesligaen.

kr.350.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display