GenTrøjer

Dortmund 18/19 Cup Special – Kagawa M

Additional information

Dortmund 18/19 Cup Special – Kagawa M (God men brugt)

I sæsonen 2018/2019 spillede den japanske midtbanespiller Shinji Kagawa for Borussia Dortmund. Kagawa var en meget teknisk dygtig og kreativ spiller, der var kendt for sin evne til at skabe chancer for sine holdkammerater og score vigtige mål.

I DFB-Pokal (den tyske pokalturnering) i 2018/2019 sæsonen havde Kagawa flere bemærkelsesværdige præstationer for Dortmund. Han var en vigtig spiller i klubbens cup-kampagner og bidrog med afgørende mål og assists i løbet af turneringen.

Borussia Dortmund havde en imponerende sæson i DFB-Pokal i 2018/2019. Holdet kæmpede sig vej gennem forskellige runder af turneringen og nåede finalen.

Selvom Dortmund ikke formåede at vinde DFB-Pokal-finalen, blev Kagawa’s præstationer i turneringen anerkendt som en vigtig del af klubbens succesfulde cup-kampagne.

Shinji Kagawa var en populær spiller blandt Dortmund-fansene, og hans kreative spil og målbidrag gjorde ham til en af klubbens nøglespillere i den pågældende sæson.

Efter sin tid i Dortmund spillede Shinji Kagawa senere for andre klubber, men hans tid i Dortmund i sæsonen 2018/2019 vil altid blive husket som en periode, hvor han viste sit talent som midtbanespiller og bidrog til klubbens præstationer i DFB-Pokal.

kr.600.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display