GenTrøjer

Bayern München 95/96 Bundesliga – Papin M

Additional information

Bayern München 95/96 Bundesliga – Papin M (God men brugt)

I Bundesliga-sæsonen 1995/1996 var Jean-Pierre Papin en afgørende spiller for Bayern München med sine imponerende målbidrag. Papin spillede i alt 31 kampe i løbet af sæsonen og scorede bemærkelsesværdige 22 mål, hvilket gjorde ham til en af de mest scorende spillere i ligaen. Hans målscore-rate på 0,71 mål pr. kamp var en imponerende præstation.

Papin var ikke kun en målscorer, men også en kreativ bidragyder. Han leverede flere afgørende assists til holdkammeraterne og viste sin evne til at skabe farlige målchancer. Hans tekniske færdigheder og målnæse gjorde ham til en frygtet angriber blandt modstanderne.

Med en betroet spilletid var Papin en nøglespiller for Bayern München i deres jagt på succes i Bundesligaen. Hans præstationer blev anerkendt af både fans og eksperter, og han var kendt for sin evne til at påvirke kampe med sine mål og afgørende bidrag.

Jean-Pierre Papins imponerende målrekord og kreative spil i Bundesliga-sæsonen 1995/1996 gjorde ham til en værdifuld aktør på Bayern München-holdet. Hans evner som målscorer og bidragyder blev fejret, og han efterlod et varigt indtryk som en af sæsonens mest fremtrædende angribere.

kr.1,200.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display