GenTrøjer

Bayern München 17/18 – Alaba L

Additional information

Bayern München 17/18 – Alaba L

I sæsonen 2017/2018 var David Alaba en af de centrale spillere for Bayern München i den tyske Bundesliga. Alaba, der spillede som venstreback, var kendt for sin alsidighed, tekniske færdigheder og defensive styrke.

Alaba var en pålidelig og konsekvent spiller i Bayern Münchens forsvarslinje. Hans evne til at læse spillet og komme med afgørende tacklinger og blokeringer gjorde ham til en vigtig del af holdets defensiv. Han var også en fremragende angrebsvåben og bidrog med mål og assists.

I løbet af sæsonen 2017/2018 var Alaba en af de mest produktive forsvarsspillere i Bundesligaen. Han bidrog både defensivt og offensivt og spillede en nøglerolle i Bayern Münchens succes. Hans præcise indlæg og evne til at deltage i angrebene gjorde ham til en trussel for modstanderne.

Bayern München vandt Bundesligaen i sæsonen 2017/2018, og Alaba var en vigtig del af holdets triumf. Hans stabilitet og bidrag til holdets præstationer gjorde ham til en favorit blandt fansene. Han blev også anerkendt som en af de bedste venstrebacks i verden.

David Alabas tid i Bayern München i sæsonen 2017/2018 vil altid blive husket som en periode med stor succes og en afgørende rolle i holdets triumfer. Hans defensive færdigheder og bidrag til angrebet gjorde ham til en central figur i Bayern Münchens spillestil. Alaba vil blive husket som en af klubbens største forsvarsspillere gennem tiden.

kr.500.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display