GenTrøjer

Bayern München 15/16 – Kimmich XL

Additional information

Bayern München 15/16 – Kimmich XL (Næsten som ny)

I sæsonen 2015/2016 spillede Joshua Kimmich en bemærkelsesværdig rolle for Bayern München. Den tyske midtbanespiller blev kendt for sin alsidighed, taktiske kløgt og tekniske færdigheder.

Kimmich blev en vigtig del af Bayern Münchens midtbane og forsvarslinje. Han blev ofte brugt som defensiv midtbanespiller, men kunne også spille som højreback eller midtstopper efter behov. Hans evne til at læse spillet og placere sig korrekt gjorde ham til en pålidelig forsvarsspiller og en vigtig brik i holdets opbygningsspil.

I sæsonen 2015/2016 bidrog Kimmich med solide præstationer og blev anerkendt for sin modenhed og ro på banen, på trods af sin unge alder. Han viste en bemærkelsesværdig evne til at bevare boldbesiddelsen og levere præcise afleveringer. Hans tekniske færdigheder og evne til at læse spillet gjorde ham til en vigtig spiller for Bayern München.

Bayern München havde en succesfuld sæson i 2015/2016 og vandt både Bundesliga-titlen og DFB-Pokal. Kimmichs præstationer blev hyldet af både fans og eksperter, og han blev anerkendt som en af holdets mest lovende talenter.

Joshua Kimmichs tid i Bayern München i sæsonen 2015/2016 markerede begyndelsen på hans imponerende karriere. Hans alsidighed, taktiske kløgt og tekniske færdigheder gjorde ham til en elsket spiller blandt Bayern Münchens fans og en vigtig del af klubbens historie.

kr.550.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display