GenTrøjer

Bayern München 13/14 – Mandzukic M

Additional information

Bayern München 13/14 – Mandzukic M (God men brugt)

I sæsonen 2013/2014 spillede Mario Mandžukić en afgørende rolle for Bayern München. Den kroatiske angriber var kendt for sin målnæse, arbejdsindsats og evne til at bidrage til holdets succes.

Mandžukić var en vigtig del af Bayern Münchens angreb og var med til at sikre mål til holdet. Han var en fremragende afslutter og kunne udnytte enhver mulighed for at score. Hans evne til at læse spillet og være på rette sted på rette tid gjorde ham til en frygtet trussel for modstandernes forsvar.

I sæsonen 2013/2014 bidrog Mandžukić med flere vigtige mål og assists til Bayern München. Han var kendt for sin arbejdsindsats og evnen til at presse modstandernes forsvar. Hans fysiske tilstedeværelse og evne til at holde bolden gjorde ham til en værdifuld spiller i holdets angrebsspil.

Bayern München havde en fremragende sæson i 2013/2014 og vandt både Bundesliga-titlen og DFB-Pokal. Mandžukićs præstationer blev anerkendt af både fans og eksperter, og han blev respekteret som en af holdets vigtigste spillere.

Mario Mandžukićs tid i Bayern München i sæsonen 2013/2014 vil blive husket som en periode, hvor han viste sit talent og bidrog til holdets succes. Hans målnæse, arbejdsindsats og evne til at afgøre kampe gjorde ham til en elsket spiller blandt Bayern Münchens fans og en vigtig del af klubbens historie.

kr.450.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display