GenTrøjer

Bayern München 10/11 Bundesliga – Ribéry XL

Additional information

Bayern München 10/11 Bundesliga – Ribéry XL (God men brugt, se tryk)

Bundesliga-sæsonen 2010/2011 spillede den franske midtbanespiller Franck Ribéry for Bayern München. Ribéry var en afgørende spiller for Bayern og en af klubbens stjerner, der bidrog med både mål og assists i løbet af sæsonen.

Under Ribéry’s ledelse havde Bayern München en fremragende sæson i Bundesligaen og blev kronet som mestre. Holdet spillede 34 kampe i ligaen, hvor de vandt 23 kampe, spillede uafgjort 6 og tabte 5 kampe.

Ribéry viste sin tekniske dygtighed og evne til at udfordre modstanderne med sin dribling og hurtighed. Han var også en vigtig spiller i at skabe mål for sine medspillere og var involveret i mange af klubbens mål i sæsonen.

Bayern München havde en imponerende målforskel på +42, hvor de scorede 81 mål og tillod kun 39 mål imod sig. Ribéry spillede en central rolle i angrebsspillet og var en frygtet spiller af modstanderholdene.

Med Franck Ribéry som en nøglefigur vandt Bayern München Bundesliga-titlen i sæsonen 2010/2011 og demonstrerede deres styrke som et af de mest dominerende hold i tysk fodbold. Ribéry’s bidrag til klubbens succes blev hædret af fansen, og han forblev en elsket figur i Bayern München gennem hele sin tid i klubben.

kr.450.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display