GenTrøjer

Bayern München 07/08 – Luca Toni XL

Additional information

Bayern München 07/08 – Luca Toni XL (God men brugt)

I sæsonen 2007/2008 spillede Luca Toni en afgørende rolle for Bayern München. Den italienske angriber blev kendt for sin målfarlighed, styrke og evne til at dominere i luftdueller.

Toni var en af Bayern Münchens vigtigste angribere og blev ofte brugt som center forward. Han var kendt for sin evne til at placere sig godt i feltet og score mål med både fødderne og hovedet. Hans fysiske tilstedeværelse gjorde ham til en vanskelig modstander for forsvarsspillerne, og han var ofte en trussel i luftrummet.

I sæsonen 2007/2008 bidrog Toni med flere afgørende mål for Bayern München. Han var en af holdets mest målfarlige spillere og var med til at sikre holdet sejre i mange kampe. Hans scoringer var afgørende for Bayern Münchens succes i den pågældende sæson.

Bayern München havde en stærk sæson i Bundesligaen i 2007/2008 og vandt det tyske mesterskab. Luca Toni’s præstationer og målbidrag var en af grundene til klubbens succes i ligaen.

Luca Toni’s tid i Bayern München i sæsonen 2007/2008 vil blive husket som en periode, hvor han viste sin målfarlighed og styrke som angriber. Hans bidrag til Bayern Münchens angreb gjorde ham til en elsket spiller blandt fansene og en vigtig del af klubbens historie.

kr.550.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display