GenTrøjer

Bayern München 01/02 – Effenberg L

Additional information

Bayern München 01/02 – Effenberg L (Rigtig god)

I Bundesliga-sæsonen 2001/2002 spillede Stefan Effenberg en afgørende rolle for Bayern München. Den erfarne tyske midtbanespiller var kendt for sin lederskabskvalitet, tekniske dygtighed og evne til at kontrollere spillet.

Effenberg var en nøglespiller i Bayern Münchens midtbane og var ofte anfører for holdet. Han var en dirigent på banen, der kunne styre tempoet, distribuere bolden og skabe muligheder for sine holdkammerater. Hans præcise afleveringer og visionære spil gjorde ham til en vital del af holdets opbygningsspil.

Udover sin rolle som opbygningsspiller var Effenberg også en målfarlig midtbanespiller. Han scorede flere afgørende mål for Bayern München og viste sin evne til at bidrage offensivt til holdets succes. Hans præcision og styrke ved langskud gjorde ham til en trussel for modstandernes mål.

Effenberg var også kendt for sin stærke personlighed og lederegenskaber. Han var en respekteret figur i omklædningsrummet og var med til at motivere og inspirere sine holdkammerater til at yde deres bedste.

Med Effenbergs bidrag var Bayern München i stand til at opnå succes i Bundesligaen i sæsonen 2001/2002. Hans tekniske færdigheder, lederskab og evne til at bidrage på både defensiv og offensiv front gjorde ham til en af holdets mest værdifulde spillere.

Stefan Effenbergs tid i Bayern München Bundesliga-sæsonen 2001/2002 vil blive husket som en periode, hvor han fortsatte med at vise sit talent og bidrog til holdets succes. Hans indflydelse på spillet og evnen til at kontrollere midtbanen gjorde ham til en af Bundesligaens mest respekterede midtbanespillere og en vigtig del af Bayern Münchens succesfulde hold.

kr.800.00

Fri fragt ved køb over 600 DKK

Beskrivelse af varens stand

  1. Helt ny med tags: Lige fra fabrikken (Næsten).
  2. Som ny: Ingen brugstegn.
  3. Næsten som ny: Minimale brugstegn, Et lille pull f.eks.
  4. Rigtig god: Brugstegn, men ikke mærkværdigt. Få pulls og løbere f.eks.
  5. God men brugt: Mærkværdige brugstegn ét eller flere steder, men stadig massere af liv tilbage.
  6. Brugt: Særligt tydelige brugstegn, god til fodboldtræningen ell. Lign.
  7. Slidt: Sidste kamp inden skraldespanden.

Sidst sete trøjer..

No recently viewed products to display